Business Consultant

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij een jong softwarebedrijf in het midden van het land? Alle kansen krijgen om jezelf verder te ontwikkelen? En bijdragen aan het veiligstellen van belangrijke data? Dan komen we graag met jou in contact!


Onze missie

Wij zijn een groep van drie bedrijven met ieder een eigen go to market en propositie. Socialex, NLX software en OPEN.satisfaction. Wij beloven de beste software producten en deskundigheid aan onze klanten. De drijvende kracht achter onze bedrijven zijn ruim 35 ambitieuze consultants en developers. Omdat we deskundigheid, teamspirit en innovatie vooropstellen weten we waar we over praten en blijven we groeien. Bij die groei zijn wij natuurlijk op zoek naar toppers die ons komen versterken! Ben jij dé Business Consultant die wij zoeken?

Wat ga je doen?

Als Business Consultant ben je onder andere verantwoordelijk voor het implementatietraject van onze software bij de klant. Je gaat tijdens het implementatietraject samen met de klant kijken hoe onze oplossing het beste toegepast kan worden binnen de processen van de klant. Dit doe je niet alleen, maar met een team business consultants, architecten en technische consultants. Samen analyseer, implementeer en optimaliseer je de klantprocessen binnen onze applicatie voor de klant.

Daarnaast geef je regelmatig trainingen en demo’s aan nieuwe en bestaande klanten over nieuwe functionaliteiten en producten. Dit alles doe je vanuit huis, op kantoor of bij de klant. Je schakelt dagelijks met diverse klanten en opdrachtgevers wat het werk divers en afwisselend maakt. Je krijgt daarnaast van ons ook de mogelijkheid en vrijheid om je werkzaamheden zelfstandig in te delen en additionele cursussen en opleidingen te volgen om je werkzaamheden nog beter te kunnen uitvoeren!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een primair salaris van €2700,- tot €4500,- op basis van een 40-urige werkweek met een zeer riante bonusregeling; we delen namelijk onze successen;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om 32 of 36 uur per week te werken;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Werken bij een jong en ambitieus bedrijf in het bruisende Amersfoort;
 • Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;
 • Mogelijkheid tot het ontwikkelen van innovatieve producten;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiend bedrijf naar onder meer Senior Consultant, Architect, Product Owner of Scrum master;
 • Een gave tijd met leuke, gedreven collega's, veel gezelligheid, uitjes, lunches en feesten.

Functievereisten


Wie ben jij?

Aangezien wij een hecht team zijn vinden wij het belangrijk dat jij, naast de juiste kennis en ervaring, een fijne werkplek binnen onze organisatie vindt. Om die reden vinden wij jouw klik met ons als organisatie minsten zo belangrijk als jouw ervaring en kennis.

 • Je bent analytisch en bent in staat helder te communiceren over complexe vraagstukken;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een relevante opleiding succesvol afgerond zoals BIM of Informatica);
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent ondernemend, oplossingsgericht en beschikt over organisatorische vaardigheden;
 • Je hebt affiniteit met de IT-branche, informatie of changemanagement.