Consultant Zaakgericht werken

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij drie jonge software ontwikkel bedrijven in het midden van het land (Amersfoort)? Waar je impact kunt hebben door organisaties te helpen grip te laten krijgen op hun informatie? Alle kansen krijgt om je te ontwikkelen? Dan komen we graag met jou in contact!


Onze missie

Open.nl Software Group is de GovTech van 2021 and beyond met als drijvende kracht ruim 35 ambitieuze consultants en developers. Wij zijn een group van drie bedrijven met ieder een eigen go to market en propositie. Socialex, NLX en OPEN.satisfaction. Omdat we deskundigheid, teamspirit, innovatie en 10X vooropstellen weten we waar we over praten en blijven we groeien. De lat ligt hoog bij ons. Wij beloven de beste softwareproducten waarmee je grip krijgt op informatie en zodoende maken we deze duurzaam toegankelijk voor de volgende generaties.
En bij die groei, zijn wij natuurlijk op zoek naar toppers die ons komen versterken. Ben jij dé consultant die wij zoeken?


Wat ga je doen?

Binnen ons team van consultants zal jij als Consultant Zaakgericht werken aan de implementatie van onze oplossingen bij onze klanten. Binnen deze rol haal je de behoeften op bij de klant in workshops, vertaal je dit tot de inrichting en train je de organisatie om de applicaties optimaal in te zetten. Je past hierin je domeinkennis op het gebied van Zaakgericht werken en Duurzame toegankelijkheid toe. Je zal samenwerken met de verschillende expertises binnen ons team, bestaande uit business en technische ECM consultants, architecten en onze ontwikkelaars.

Naast de implementatie van onze oplossingen denk je daarnaast mee over de doorontwikkeling van onze software waarmee wij de duurzame toegankelijkheid voor organisaties borgen. Je gaat verder met de start die wij gemaakt hebben om onze software klaar te maken voor toekomstige ontwikkelingen zoals Common Ground. Je werkt hierin samen met onze architecten om het ontwerp verder te verfijnen en met onze ontwikkelaars om de bijbehorende user stories te vormen. Tijdens de Sprint Review sessies presenteer je vervolgens de voortgang op de nieuwste features die ontwikkeld zijn.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een primair salaris van €2000,- tot €2700,- op basis van een 40-urige werkweek met een zeer riante bonusregeling; we delen namelijk onze successen;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om 32 of 36 uur per week te werk;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Werken bij een jong en ambitieus bedrijf in het bruisende Amersfoort;
 • Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;
 • Mogelijkheid tot het ontwikkelen van innovatieve producten;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiend bedrijf naar onder meer Lead Consultant, Product Owner of Architect;
 • Een gave tijd met leuke, gedreven collega's, veel gezelligheid, en (straks als het weer mag) uitjes, lunches en feesten.

Functievereisten

Wie ben jij?

Aangezien wij een hecht team zijn vinden wij het belangrijk dat jij, naast de juiste technische kennis en ervaring, een fijne werkplek binnen onze organisatie vindt. Om die reden vinden wij jouw klik met ons als organisatie minsten zo belangrijk als jouw technische ervaring.


 • Je hebt affiniteit met het vertalen van klantbehoeften tot ontwerp en architectuur van onze oplossingen en je helpt graag organisaties in digitale transformatie;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een relevante opleiding succesvol afgerond zoals Informatica);
 • Je hebt minimaal 1 tot 3 jaar ervaring binnen de overheid waarin bovenstaande domeinkennis toegepast is;
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt goede kennis van het domein Zaakgericht werken, Common Ground of de Archiefwet.