DevOps Engineer

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij drie jonge software ontwikkel bedrijven in het midden van het land (Amersfoort)? Waar je impact kunt hebben door organisaties te helpen grip te laten krijgen op hun informatie? Alle kansen krijgt om je te ontwikkelen? Dan komen we graag met jou in contact!


Onze missie

Open.nl Software Group is de GovTech van 2021 and beyond met als drijvende kracht ruim 35 ambitieuze consultants en developers. Wij zijn een group van drie bedrijven met ieder een eigen go to market en propositie. Socialex, NLX en OPEN.satisfaction. Omdat we deskundigheid, teamspirit, innovatie en 10X vooropstellen weten we waar we over praten en blijven we groeien. De lat ligt hoog bij ons. Wij beloven de beste softwareproducten waarmee je grip krijgt op informatie en zodoende maken we deze duurzaam toegankelijk voor de volgende generaties.
En bij die groei, zijn wij natuurlijk op zoek naar toppers die ons komen versterken. Ben jij dé DevOps Engineer die wij zoeken?


Wat ga je doen?

Binnen ons Scrumteam zal jij als DevOps Engineer de sleutel vormen tussen Development en Integration en de kans krijgen om vorm te geven aan onze processen, waardoor wij gezamenlijk de volgende stap kunnen zetten naar CI en CD. Je zal hiervoor onder meer samenwerken met de verschillende expertises binnen onze teams, bestaande uit ervaren Front-End developers, Alfresco developers, Backend developers en technisch Consultants. Waarbij je in jouw rol van alle aspecten wat mee zal krijgen.

Samen met ons development team zal jij gaan werken aan de optimalisatie van de DevOps lifecycle binnen de werkwijze die wij nu hanteren voor onze eigen productsuite. Jij zal het voortouw nemen (en de vrijheid krijgen) om met jouw kennis en ervaring op het gebied van Deployment, Integration, Testautomatisering en monitoring onze werkwijze naar het volgende niveau te tillen!

Momenteel gebruiken wij voor onze eigen hosted servers Ansible en Puppet. Veel van de servers die wij bij onze klant extern hebben gehost draaien op Windows. Daarnaast gebruiken wij Docker en Kubernetes voor development en delivery. Testautomatisering doen wij middels Jenkins en Postman.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een primair salaris van €4000,- tot €6500,- op basis van een 40-urige werkweek met een zeer riante bonusregeling; we delen namelijk onze successen;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om 32 of 36 uur per week te werk;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Werken bij een jong en ambitieus bedrijf in het bruisende Amersfoort;
 • Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;
 • Mogelijkheid tot het ontwikkelen van innovatieve producten;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiend bedrijf naar onder meer Senior Developer, Lead Developer of Software Architect;
 • Een gave tijd met leuke, gedreven collega's, veel gezelligheid, en (straks als het weer mag) uitjes, lunches en feesten.

Functievereisten

Wie ben jij?

Aangezien wij een hecht team zijn vinden wij het belangrijk dat jij, naast de juiste technische kennis en ervaring, een fijne werkplek binnen onze organisatie vindt. Om die reden vinden wij jouw klik met ons als organisatie minsten zo belangrijk als jouw technische ervaring.


 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt ervaring als DevOps Engineer;
 • Je hebt ervaring met Java, Spring, Maven, PostgeSQL, Docker, Kubernetes, Ansible, Puppet, Jenkins en Postman;
 • Je hebt goede kennis van het opzetten van CI/CD pipelines;
 • Kennis van JavaScript Libraries is een pré.