Ervaren Technisch Consultant

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij drie jonge software ontwikkel bedrijven in het midden van het land (Amersfoort)? Waar je impact kunt hebben door organisaties te helpen grip te laten krijgen op hun informatie? Alle kansen krijgt om je te ontwikkelen? Dan komen we graag met jou in contact!


Onze missie

Open.nl Software Group is de GovTech van 2021 and beyond met als drijvende kracht ruim 35 ambitieuze consultants en developers. Wij zijn een group van drie bedrijven met ieder een eigen go to market en propositie. Socialex, NLX en OPEN.satisfaction. Omdat we deskundigheid, teamspirit, innovatie en 10X vooropstellen weten we waar we over praten en blijven we groeien. De lat ligt hoog bij ons. Wij beloven de beste software producten waarmee je grip krijgt op informatie en zodoende maken we deze duurzaam toegankelijk voor de volgende generaties.
En bij die groei, zijn wij natuurlijk op zoek naar toppers die ons komen versterken. Ben jij dé technisch consultant die wij zoeken?


Wat ga je doen?

Binnen ons team van consultants zal jij als Medior Technisch Consultant betrokken worden bij implementaties van onze producten. Daarnaast denk je mee over het neerzetten van een passende technische architectuur bij de klant. In de beginfase maak je middels onboarding kennis met onze producten en is er een ervaren consultant om je te begeleiden.

De verantwoordelijkheden van het team van consultants zijn divers en de werkzaamheden zijn afwisselend. Een belangrijk onderdeel in ons werk is de technische continuïteit van de applicatie waarborgen binnen onze infrastructuur of deze bij de klant. Daarnaast ben je betrokken bij de vertaling van business cases van de klant naar een passende technische oplossing en implementatie hiervan.

Als Medior Technisch Consultant werk je met de technieken JavaScript, XML, JSON en SQL. Specifieke applicatiekennis is een pré maar geen vereiste, dit leren wij je namelijk graag! Naast deze hard-skills is het goed om te beschikken over goede communicatieve vaardigheden.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een primair salaris van €2700,- tot €4000,- voor medior consultant en €4000,- tot €6500,- voor senior consultant op basis van een 40-urige werkweek met een zeer riante bonusregeling; we delen namelijk onze successen;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om 32 of 36 uur per week te werk;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Werken bij een jong en ambitieus bedrijf in het bruisende Amersfoort;
 • Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;
 • Mogelijkheid tot het ontwikkelen van innovatieve producten;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiend bedrijf naar onder meer Senior Consultant, Architect, Product owner of Scrum master;
 • Een gave tijd met leuke, gedreven collega's, veel gezelligheid, en (straks als het weer mag) uitjes, lunches en feesten.

Functievereisten

Wie ben jij?

Aangezien wij een hecht team zijn vinden wij het belangrijk dat jij, naast de juiste technische kennis en ervaring, een fijne werkplek binnen onze organisatie vindt. Om die reden vinden wij jouw klik met ons als organisatie minsten zo belangrijk als jouw technische ervaring.

 • Je bent analytisch en bent in staat helder te communiceren over complexe vraagstukken;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een relevante opleiding succesvol afgerond zoals BIM of Informatica);
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt ervaring met XML, JavaScript, JSON, SQL en ECM-platformen zoals SharePoint, Alfresco, OpenText;
 • Ervaring met FileNet is een sterke pre.