Full-stack Developer

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij een jonge- en dynamische software development-organisatie in het midden van het land (Amersfoort)? Wil jij daadwerkelijk impact hebben door organisaties te helpen om grip te krijgen op hun informatie? Wil jij dé kans krijgen om je te ontwikkelen? Dan komen we graag met jou in contact!


Onze missie

Open.nl Software Group is de GovTech van 2021 and beyond met als drijvende kracht ruim 35 ambitieuze consultants en developers. Wij zijn een group van drie bedrijven met ieder een eigen go to market en propositie. Socialex, NLX en OPEN.satisfaction. Omdat we deskundigheid, teamspirit, innovatie en 10X vooropstellen weten we waar we over praten en blijven we groeien. De lat ligt hoog bij ons. Wij beloven de beste softwareproducten waarmee je grip krijgt op informatie en zodoende maken we deze duurzaam toegankelijk voor de volgende generaties.
En bij die groei, zijn wij natuurlijk op zoek naar toppers die ons komen versterken. Ben jij dé full-stack developer die wij zoeken?


Wat ga je doen?

Voor het ontwerpen en (door) ontwikkelen van onze software zijn wij op zoek naar een Full-stack developer die het leuk vindt om te werken met Java, C# en Angular. Je zult samenwerken met ervaren ontwikkelaars en uitgedaagd worden om van meerdere disciplines te proeven en jezelf te ontwikkelen. Je kunt er uiteraard op rekenen dat wij jou voorzien van de nodige begeleiding. Zo zal je vanaf dag één gekoppeld worden aan een ervaren vakgenoot, met wie je kunt sparren en bij wie je voor al je vragen terecht kunt. Daarnaast werk je in een team van enthousiaste collega’s die altijd bereid zijn elkaar te helpen.

Je zult hierbij veel vrijheid krijgen om op basis van de requirements en jouw eigen inspiratie verbeteringen door te voeren. Jouw inbreng is voor ons erg belangrijk. Zo kun je naast keuze over invulling van de features ook meedenken over de Frameworks, Libraries en Tools die je toe gaat passen.

Momenteel zijn onze applicaties zoals aangegeven geschreven in Java, C# en Angular. Je zult daarnaast te maken krijgen met een breed scala aan onderwerpen zoals OpenID Connect, Databases (SQL/NoSQL), API’s, Kubernetes en nog veel meer.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een primair salaris van €2700,- tot €4000,- op basis van een 40-urige werkweek met een zeer riante bonusregeling; we delen namelijk onze successen;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om 32 of 36 uur per week te werk;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Werken bij een jong en ambitieus bedrijf in het bruisende Amersfoort;
 • Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;
 • Mogelijkheid tot het ontwikkelen van innovatieve producten;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiend bedrijf naar onder meer Senior Developer, Lead Developer of Software Architect;
 • Een gave tijd met leuke, gedreven collega's, veel gezelligheid, en (straks als het weer mag) uitjes, lunches en feesten.

Functievereisten

Wie ben jij?

Aangezien wij een hecht team zijn vinden wij het belangrijk dat jij, naast de juiste technische kennis en ervaring, een fijne werkplek binnen onze organisatie vindt. Om die reden vinden wij jouw klik met ons als organisatie minsten zo belangrijk als jouw technische ervaring.


 • Je hebt affiniteit met analytische en complexe vraagstukken en je bent in staat hier helder over te communiceren;
 • Je hebt minimaal HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring;
 • Je beheerst de Nederlandse taal en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt ervaring met Java, C#, JavaScript frameworks en ECM-platformen als SharePoint, Alfresco en OpenText;
 • Ervaring met Angular, FileNet en kennis van REST API's is een sterke pré.