Full-stack Developer - Junior

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij een jong software-ontwikkel bedrijf in het midden van het land (Amersfoort)? Waar je impact kunt hebben door organisaties te helpen grip te laten krijgen op hun informatie? Alle kansen krijgt om je te ontwikkelen? Dan komen we graag met jou in contact!


Onze missie

Open.nl Software Group is de GovTech partner van 2022 and beyond met als drijvende kracht ruim 35 ambitieuze consultants en developers. Wij zijn een group van drie bedrijven met ieder een eigen go to market en propositie. Socialex, NLX en OPEN.satisfaction. Omdat we deskundigheid, teamspirit, innovatie en 10X (Ten X) vooropstellen weten we waar we over praten en blijven we groeien. De lat ligt hoog bij ons. Wij beloven de beste softwareproducten waarmee je grip krijgt op informatie en zodoende maken we deze duurzaam toegankelijk voor de volgende generaties.
En bij die groei, zijn wij natuurlijk op zoek naar toppers die ons komen versterken. Ben jij dé junior full-stack developer die wij zoeken?


Wat ga je doen?

Voor het ontwerpen en de doorontwikkeling van onze eigen informatiesystemen zijn wij op zoek naar een junior Full-stack developer die het leuk vindt om te werken met Java en JavaScript Frameworks als Angular en ExtJS. Je zal samenwerken ervaren collega's, bestaande uit Front-End developers, Alfresco developers en Backend developers, waarbij je in jouw rol van alle aspecten wat mee zal krijgen. Als junior developer kan je er daarnaast op rekenen dat wij jou voorzien van de nodige begeleiding. Zo zal je vanaf dag één gekoppeld worden aan een ervaren vakgenoot, met wie je wekelijks kan overleggen over al je vragen (uiteraard staan de rest van je collega's ook voor je klaar als je vragen hebt).

Naast dat je aan onze eigen productsuite gaat werken kan je in afwisselende projecten werken aan maatwerk voor verschillende klanten. Je zal hierbij veel vrijheid krijgen om op basis van de klantwens en jouw eigen inspiratie maatwerk te leveren. Jouw inbreng hierin is voor ons erg belangrijk. Zo kan je naast keuze over invulling van het maatwerk ook meedenken over de Frameworks, Libraries en Tools die je toe gaat passen.

Momenteel zijn onze applicaties geschreven in Angular(2+) en ExtJS. Bij de applicaties waar we Angular gebruiken zal je onder andere te maken krijgen met NgRx, OAuth en RxJS. Om de applicaties te testen zal je gebruik maken van Karma en Jasmine. Zoals gezegd heb jij hier uiteraard inbreng in voor de projecten waaraan je zal werken.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een primair salaris van €2300,- tot €2700,- op basis van een 40-urige werkweek met een zeer riante bonusregeling; we delen namelijk onze successen;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om 32 of 36 uur per week te werken;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Werken bij een jong en ambitieus bedrijf in het bruisende Amersfoort;
 • Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;
 • Ondersteuning en begeleiding bij het ontwikkelen van jouw talent en ambities;
 • Mogelijkheid tot het ontwikkelen van innovatieve producten;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiend bedrijf naar onder meer Senior developer, Lead developer of Software Architect;
 • Een gave tijd met leuke, gedreven collega's, veel gezelligheid, en (straks als het weer mag) uitjes, lunches en feesten.

Functievereisten

Wie ben jij?

Aangezien wij een hecht team zijn vinden wij het belangrijk dat jij, naast de juiste technische kennis en ervaring, een fijne werkplek binnen onze organisatie vindt. Om die reden vinden wij jouw klik met ons als organisatie minsten zo belangrijk als jouw technische ervaring.


 • Je hebt affiniteit met coaching en begeleiden;
 • Je hebt een relevante HBO of WO succesvol afgerond;
 • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring in een rol als Full-stack of Java developer;
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je hebt ervaring met Java, JavaScript Frameworks (zoals Angular, ExtJS of React), Scrum, Web- en Microservices;
 • Ervaring met Docker en Kubernetes is een pre.