Overslaan naar content

Full-stack Developer - Medior

Op locatie
 • Amersfoort, Utrecht, Nederland
NLX software

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij een jong software-ontwikkel bedrijf in het midden van het land (Amersfoort)? Waar je impact kunt hebben door organisaties te helpen grip te laten krijgen op hun informatie? Alle kansen krijgt om je te ontwikkelen? Dan komen we graag met jou in contact!


Onze missie

Open.nl Software Group is de GovTech partner van 2022 and beyond met als drijvende kracht ruim 35 ambitieuze consultants en developers. Wij zijn een group van drie bedrijven met ieder een eigen go to market en propositie. Socialex, NLX en OPEN.satisfaction. Omdat we deskundigheid, teamspirit, innovatie en 10X (Ten X) vooropstellen weten we waar we over praten en blijven we groeien. De lat ligt hoog bij ons. Wij beloven de beste softwareproducten waarmee je grip krijgt op informatie en zodoende maken we deze duurzaam toegankelijk voor de volgende generaties.
En bij die groei, zijn wij natuurlijk op zoek naar toppers die ons komen versterken. Ben jij dé full-stack developer die wij zoeken?Wat ga je doen?

Voor het ontwerpen en de doorontwikkeling van onze eigen systemen zijn wij op zoek naar een Full-stack developer die het leuk vindt om te werken met Java en JavaScript Frameworks als Angular en ExtJS. Je zal samenwerken ervaren collega’s, bestaande uit Front-End developers, Alfresco developers en Backend developers, waarbij je in jouw rol van alle aspecten wat mee zal krijgen.

Naast dat je aan onze eigen product-suite gaat werken heb jij de mogelijkheid om je steentje bij te dragen binnen afwisselende projecten. Je zal hierbij veel vrijheid krijgen om op basis van de klantwens en jouw eigen inspiratie een passende oplossing te bouwen voor de klant. Jouw inbreng hierin is voor ons erg belangrijk. Je hebt dan ook direct invloed op de keuze voor de Frameworks, Libraries en Tools die je toe gaat passen.

Momenteel zijn onze applicaties geschreven in Java, Angular(2+) en ExtJS. Je zult daarnaast te maken krijgen met een breed scala aan onderwerpen zoals OpenID Connect, Databases (SQL/NoSQL), API’s, Kubernetes en nog veel meer.

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een marktconform salaris met een zeer riante bonusregeling; we delen namelijk onze successen
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om 32 of 36 uur per week te werken
 • Uitstekende secundaire voorwaarden
 • Werken bij een jong en ambitieus bedrijf in het bruisende Amersfoort
 • Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief
 • Mogelijkheid tot het ontwikkelen van innovatieve producten
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiend bedrijf naar onder meer Senior Developer, Lead Developer of Software Architect
 • Een gave tijd met leuke, gedreven collega's, veel gezelligheid en uitjes, lunches en feesten

Vereisten

Wie ben jij?

Aangezien wij een hecht team zijn vinden wij het belangrijk dat jij, naast de juiste technische kennis en ervaring, een fijne werkplek binnen onze organisatie vindt. Om die reden vinden wij jouw klik met ons als organisatie minstens zo belangrijk als jouw technische ervaring.


 • Je hebt affiniteit met analytische en complexe vraagstukken en bent in staat hier helder over te communiceren
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een relevante opleiding succesvol afgerond zoals Informatica)
 • Je hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring
 • Je beheerst de Nederlandse taal en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Je hebt ervaring met XML, JavaScript, JSON en SQL en met ECM-platformen als SharePoint, Alfresco en OpenText

of