Office Assistant

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij een jonge- en dynamische software development-organisatie in het midden van het land (Amersfoort)? Wil jij daadwerkelijk impact hebben door organisaties te helpen om grip te krijgen op hun informatie? Wil jij dé kans krijgen om je te ontwikkelen? Dan komen we graag met jou in contact!

Wie zijn wij?

Open.nl Software Group is de GovTech van 2021 and beyond met als drijvende kracht ruim 35 ambitieuze consultants en developers. Wij zijn een group van drie bedrijven met ieder een eigen go to market en propositie. Socialex, NLX en OPEN.satisfaction. In onze bedrijfscultuur staan deskundigheid, teamspirit, innovatie en ‘10X’ voorop, zo blijven zowel onze know-how als onze bedrijven groeien. Binnen onze bedrijven heerst een informele cultuur met een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid, waarbij iedereen proactief en resultaatgericht werkt. Wij bieden jou als Office Assistent een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie, waarbij jouw eigen ideeën en initiatieven enorm worden gewaardeerd!

Wat ga je doen?

We beginnen de ochtend met een kop koffie en kort werkoverleg. Jij zorgt ervoor dat de brievenbus is geleegd en het kantoor er netjes uit ziet. Daarna check je de mail voor externe communicatie met leveranciers en klanten en teams voor de interne communicatie met de consultants, accountmanagement en directie.

Je beantwoordt vragen die betrekking hebben op bijvoorbeeld lopende projecten, urenregistratie, nieuwe aanvragen of contracten van leveranciers. Het is veel schakelen, maar dat vind jij niet erg. Het leukste binnen ons vak is natuurlijk dat wij ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt en de directie, de accountmanagers en onze consultants lekker kunnen werken. Voor jou betekent dit administratieve werkzaamheden zoals het invoeren van projecten, het bijhouden van de uren, voorbereidingen voor de maandelijkse facturatie, het op orde brengen van het digitale archief en het navragen van offertes en overeenkomsten. Jouw nauwkeurigheid en accuratesse zijn hierbij vanzelfsprekend! Zijn er geen administratieve taken? Dan ondersteun je de Office Manager met het agenda beheer, organisatie van evenementen, trainingen en HR-zaken. Kortom; volop afwisseling en ruimte voor eigen initiatief!

Wat kan je van ons verwachten?

 • Een primair salaris van €1800,- tot €2200,- op basis van een 40-urige werkweek met een zeer riante bonusregeling; we delen namelijk onze successen;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Werken bij een jong en ambitieus bedrijf in het bruisende Amersfoort;
 • Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;
 • Een gave tijd met leuke, gedreven collega's, veel gezelligheid, en (straks als het weer mag) uitjes, lunches en feesten.

Functievereisten

Wie ben jij?

Om de vacature van Office Assistent goed te kunnen vervullen zijn een aantal zaken belangrijk, maar voorop staat dat jij past binnen ons team! Je bent nuchter, positief ingesteld en hebt een goed gevoel voor humor. Hiernaast:

 • Ben jij parttime (16-20 uur) beschikbaar (onder schooltijd werken is bespreekbaar);
 • Weet jij goed prioriteiten te stellen;
 • Heb je MBO + werk en denkniveau;
 • Beschik je over uitstekende MS Office vaardigheden;
 • Ga je accuraat te werk en kan je snel schakelen;
 • Voel je je prettig binnen een ondersteunende rol;
 • Ben je woonachtig in de regio midden Nederland.