Projectleider

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij een jong softwarebedrijf in het midden van het land? Alle kansen krijgen om jezelf verder te ontwikkelen? En bijdragen aan het veiligstellen van belangrijke data? Dan komen we graag met jou in contact!


Onze missie

Wij zijn een groep van drie bedrijven met ieder een eigen go to market en propositie. Socialex, NLX software en OPEN.satisfaction. Wij beloven de beste software producten en deskundigheid aan onze klanten. De drijvende kracht achter onze bedrijven zijn ruim 35 ambitieuze consultants en developers. Omdat we deskundigheid, teamspirit en innovatie vooropstellen weten we waar we over praten en blijven we groeien. Bij die groei zijn wij natuurlijk op zoek naar toppers die ons komen versterken! Ben jij dé Projectmanager die wij zoeken?

Wat ga je doen?

Om onze klanten goed te kunnen blijven helpen zijn wij op zoek naar versterking van ons projectteam. Wij zoeken iemand die beschikt over ‘net dat beetje meer' aan sociale vaardigheid, maar daarnaast ook iemand die een flinke dosis inhoudelijke kennis heeft. Jij bent namelijk degene die projecten uitvoert voor onze klanten, hoe gaaf is dat!


Als projectleider ben je verantwoordelijk om samen met het projectteam implementaties, migraties en alles wat bij een IT-project hoort uit te voeren. Een uitdagende functie met veel vrijheid! Je stemt namelijk zelf de verwachtingen met de klant af en stelt op basis van de afspraken een duidelijke planning op.
Tijdens het maken van deze planning overleg je met de afdeling sales, om zo alle afspraken met de klant helder te krijgen. Daarna is het aan jou om het project tot een succes te maken.

Doordat de projecten veelal bij nieuwe klanten plaatsvinden, ben je flexibel en klantgericht ingesteld ook ben je enigszins ondernemend en ben je in staat zelfstandig keuzes te maken tijdens het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Dit valt allemaal onder jouw verantwoordelijk voor de voortgang en de klanttevredenheid gedurende dit project. Aangezien jouw werkzaamheden veelal nieuwe inrichtingen zijn, zal je altijd bezig zijn met de laatste ontwikkelingen en producten die Open.nl levert.


Wat kan je van ons verwachten?

 • Een primair salaris afhankelijk van ervaring van €3400,- tot €4500,- op basis van een 40-urige werkweek met een zeer riante bonusregeling; we delen namelijk onze successen;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om 32 of 36 uur per week te werken;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden zoals een pensioenvoorziening, thuiswerkvergoeding, reiskostenvergoeding etc.;
 • Werken bij een jong en ambitieus bedrijf in het bruisende Amersfoort;
 • Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;
 • Mogelijkheid tot het ontwikkelen van innovatieve producten;
 • Een gave tijd met leuke, gedreven collega's, veel gezelligheid, uitjes, lunches en feesten.

Functievereisten

Wie ben jij?

Aangezien wij een hecht team zijn vinden wij het belangrijk dat jij, naast de juiste kennis en ervaring, een fijne werkplek binnen onze organisatie vindt. Om die reden vinden wij jouw klik met ons als organisatie minstens zo belangrijk als jouw ervaring en kennis.

 • Je bent analytisch en bent in staat helder te communiceren over complexe vraagstukken;
 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau (bij voorkeur een relevante opleiding succesvol afgerond zoals BIM of Informatica);
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent ondernemend, oplossingsgericht en beschikt over organisatorische vaardigheden;
 • Je hebt affiniteit met de IT-branche, informatie of changemanagement.