Technisch Support Consultant

Functieomschrijving

Wil jij aan de slag bij een jong software-ontwikkel bedrijf in het midden van het land (Amersfoort)? Waar je impact kunt hebben door organisaties te helpen grip te laten krijgen op hun informatie? Alle kansen krijgt om je te ontwikkelen? Dan komen we graag met jou in contact!


Onze missie 

Open.nl Software Group is de GovTech partner van 2022 met als drijvende kracht ruim 35 ambitieuze consultants en developers. Wij zijn een groep van drie bedrijven met ieder een eigen productaanbod en klantenkring.

Omdat we deskundigheid, teamspirit en innovatie vooropstellen weten we waar we over praten en blijven we groeien. De lat ligt hoog bij ons. Wij beloven de beste softwareproducten waarmee je grip krijgt op informatie en zodoende maken we deze duurzaam toegankelijk voor de volgende generaties.

En bij die groei, zijn wij natuurlijk op zoek naar toppers die ons komen versterken. Ben jij dé Technisch Support Consultant die wij zoeken?


Wat ga je doen? 

Je ondersteunt en helpt onze klanten zowel op afstand als op locatie. Het consultancy en services team bestaat uit 6 collega's en jullie hebben allemaal hetzelfde doel: excellente dienstverlening!
De functietitel is Technisch Support Consultant omdat je veel meer bent dan een servicedeskmedewerker; Naast het beantwoorden van klantvragen die binnenkomen op onze servicedesk, ben je ook onderdeel van één of meerdere projectteams waarbij jij tijdens de implementatie de technische uitrol van onze oplossingen bij onze klanten mag verzorgen. Een erg veelzijdige en uitdagende functie waarbij je de klant in de breedste zin van het woord ondersteunt en onze dienstverlening naar een hoger niveau tilt. Je werkzaamheden bedragen ongeveer 50% klantondersteuning via de servicedesk en 50% technische implementatie activiteiten.
Doorgroei vanuit deze rol naar Technisch Consultant behoort zeker tot de mogelijkheden.
Als Technisch Support Consultant verzorg je onder andere upgrades en installaties van onze oplossingen. Specifieke kennis van Alfresco, JSON, XML is een grote pré maar geen vereiste, dit leren wij je namelijk graag! Naast deze hard-skills is het goed om te beschikken over goede communicatieve vaardigheden.Wat kan je van ons verwachten? 

 • Een primair salaris van €2700,- tot €4000,- op basis van een 40-urige werkweek met een zeer riante bonusregeling; we delen namelijk onze successen;
 • Flexibele werktijden met de mogelijkheid om 32 of 36 uur per week te werken;
 • Uitstekende secundaire voorwaarden;
 • Werken bij een jong en ambitieus bedrijf in het bruisende Amersfoort;
 • Veel vrijheid en ruimte voor het ontplooien van eigen initiatief;
 • Mogelijkheid tot het ontwikkelen van innovatieve producten;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen een snelgroeiend bedrijf naar onder meer Technisch Consultant;
 • Een gave tijd met leuke, gedreven collega's, veel gezelligheid, uitjes, lunches en feesten.

Functievereisten

Wie ben jij?

Aangezien wij een hecht team zijn vinden wij het belangrijk dat jij, naast de juiste technische kennis en ervaring, een fijne werkplek binnen onze organisatie vindt. Om die reden vinden wij jouw klik met ons als organisatie minstens zo belangrijk als jouw technische ervaring.

 • Je bent analytisch en bent in staat helder te communiceren over complexe vraagstukken;
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en sterke affiniteit met ICT;
 • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je beheerst de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Bij voorkeur heb je ervaring met XML, JavaScript, JSON en SQL;
 • Ervaring met ECM-platformen zoals SharePoint, Alfresco of Corsa is een sterke pré.